Práce s biografií a plány péče - Procházková, Eva (Mladá fronta, 2014)
Cílem knihy je pomoci poskytovatelům přímé péče usnadnit tvorbu individuálních plánů péče na základě životního příběhu seniora a tím přispět ke zlepšení poskytované péče, ať bez rozdělujícího faktoru či se jedná o zdravotní nebo sociální péči.
Keywords: ošetřovatelská dokumentace; ošetřovatelská péče; zdravotně-sociální péče; péče o seniory; biografie; nursing documentation; nursing care; medical social care; older people care; biography; metodické příručky; methodological manuals