Sociální služby : legislativa, ekonomika, plánování, hodnocení - Matoušek, Oldřich, 1947- (Portál, 2011)
Monografie se věnuje základním typům sociálních služeb, jejich historii i současným vývojovým trendům u nás i v západní Evropě.
Keywords: sociální služby; sociální služby -- Česko; sociální služby -- Evropa; social service; social service -- Czechia; social service -- Europe; monografie; monographs