Sociální služby : legislativa, ekonomika, plánování, hodnocení - Matoušek, Oldřich, 1947- (Portál, 2011)
Monografie se věnuje základním typům sociálních služeb, jejich historii i současným vývojovým trendům u nás i v západní Evropě.