Portugalština nejen pro samouky - Havlíková, Marie, 1950 květen 17.-; Pinheiro Alves, Carlos Manuel, 1957- (Leda, 2008)
Učebnice portugalštiny pro samouky je zaměřená na výklad gramatiky a rozšiřování slovní zásoby. Součástí učebnice je rovněž klíč ke cvičením a tři CD.
Keywords: portugalština; Portuguese language; učebnice; textbooks