Hepatologie do kapsy - Horák, Jiří, 1945-2017; Ehrmann, Jiří, 1940- (Mladá fronta, 2014)
Přehled současné hepatologie ve stručné a informativní podobě. Určeno praktickým lékařům, ambulantním internistům a mladým lékařům připravujícím se na atestaci.
Keywords: hepatologie; hepatology; příručky; handbooks, manuals, etc