Lipid oxidation : challenges in food systems

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Logan, Amy, 1977-, Nienaber, Uwe, 1962-, Pan, Xiangqing, 1970-
Format: eBook
Language: English
Published: Urbana, Illinois : AOCS Press, [2013]
Subjects:
ISBN: 9780988856561
9781628702231
9780983079163
Physical Description: 1 online zdroj (viii, 539 pages) : illustrations.

Cover

Table of contents

LEADER 01784cam a2200433 i 4500
001 79518
003 CZ ZlUTB
005 20240911215246.0
006 m o d
007 cr |n
008 131210s2013 ilua sb 001 0 eng d
020 |a 9780988856561  |q (ebook) 
020 |a 9781628702231  |q (ebook) 
020 |z 9780983079163 
035 |a (OCoLC)864900553  |z (OCoLC)868957182 
040 |a N$T  |b eng  |e rda  |e pn  |c N$T  |d YDXCP  |d KNOVL  |d ZCU  |d DEBSZ  |d KNOVL  |d E7B 
245 0 0 |a Lipid oxidation :  |b challenges in food systems /  |c editors, Amy Logan, Uwe Nienaber, Xiangqing (Shawn) Pan. 
264 1 |a Urbana, Illinois :  |b AOCS Press,  |c [2013] 
264 4 |c ©2013 
300 |a 1 online zdroj (viii, 539 pages) :  |b illustrations. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible  |x Deterioration. 
650 0 |a Lipids  |x Oxidation. 
650 0 |a Food  |x Quality. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Logan, Amy,  |d 1977- 
700 1 |a Nienaber, Uwe,  |d 1962- 
700 1 |a Pan, Xiangqing,  |d 1970- 
776 0 8 |i Print version:  |t Lipid oxidation  |z 9780983079163  |w (DLC) 2012044763  |w (OCoLC)820665585 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpLOCFS002/lipid_oxidation__challenges_in_food_systems  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79518  |d 79518 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ