Palm oil production, processing, characterization, and uses

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Lai, Oi-Ming., Tan, Chin-Ping., Akoh, Casimir C., 1955-
Format: eBook
Language: English
Published: Urbana, IL : AOCS Press, c2012.
Subjects:
ISBN: 9781613449974
9780981893693
9780988856578
Physical Description: 1 online zdroj (viii, 838 p.) : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01722cam a2200397 a 4500
001 79504
003 CZ ZlUTB
005 20240911215236.0
006 m o d
007 cr |n
008 130218s2012 ilua sb 001 0 eng d
020 |a 9781613449974  |q (ebook) 
020 |z 9780981893693 
020 |a 9780988856578  |q (ebook) 
035 |a (OCoLC)827944630  |z (OCoLC)864900565  |z (OCoLC)868957364 
040 |a KNOVL  |c KNOVL  |d KNOVL  |d N$T  |d KNOVL  |d YDXCP  |d E7B  |d COO 
245 0 0 |a Palm oil  |h [elektronický zdroj] :  |b production, processing, characterization, and uses /  |c editors, Oi-Ming Lai, Chin-Ping Tan, Casimir C. Akoh. 
260 |a Urbana, IL :  |b AOCS Press,  |c c2012. 
300 |a 1 online zdroj (viii, 838 p.) :  |b ill. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Palm oil. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Lai, Oi-Ming. 
700 1 |a Tan, Chin-Ping. 
700 1 |a Akoh, Casimir C.,  |d 1955- 
776 0 8 |i Print version:  |t Palm oil.  |d Urbana, IL : AOCS Press, c2012  |z 9780981893693  |w (DLC) 2011044440  |w (OCoLC)761537841 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpPOPPCU01/palm_oil__production_processing_characterization_and_uses  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79504  |d 79504 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ