Micro-facts

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: British Food Manufacturing Industries Research Association.
Other Authors: Wareing, Peter., Stuart, Felicity, 1977-, Fernandes, Rhea.
Format: eBook
Language: English
Published: Leatherhead, UK : Cambridge, UK : Leatherhead Publishing ; Royal Society of Chemistry, 2010.
Edition: 7th ed. /
Subjects:
ISBN: 9781621981756
9781905224845
Physical Description: 1 online zdroj (ix, 437 pages)

Cover

Table of contents

LEADER 02029cam a2200457 a 4500
001 79461
003 CZ ZlUTB
005 20240911215201.0
006 m o d
007 cr |n
008 110717s2010 enk sbf 001 0 eng d
020 |a 9781621981756  |q (ebook) 
020 |z 9781905224845 
035 |a (OCoLC)741468103 
040 |a OCLCE  |b eng  |e pn  |c OCLCE  |d OCLCQ  |d KNOVL  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d KNOVL 
245 0 0 |a Micro-facts  |h [elektronický zdroj]. 
246 3 |a Micro-facts : the working companion for food microbiologists 
250 |a 7th ed. /  |b rev. by Peter Wareing, Felicity Stuart, and Rhea Fernandes. 
260 |a Leatherhead, UK :  |b Leatherhead Publishing ;  |a Cambridge, UK :  |b Royal Society of Chemistry,  |c 2010. 
300 |a 1 online zdroj (ix, 437 pages) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Revised edition of: Micro-facts / Peter Wareing and Rhea Fernandes. 2007. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food poisoning  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food handling  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Wareing, Peter. 
700 1 |a Stuart, Felicity,  |d 1977- 
700 1 |a Fernandes, Rhea. 
710 2 |a British Food Manufacturing Industries Research Association. 
776 0 8 |i Print version:  |w (OCoLC)632087623 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpMFTWCFM1/microfacts__the_working_companion_for_food_microbiologists_7th_edition  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79461  |d 79461 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ