Food chain allergen management proceedings of a conference held at Leatherhead Food Research, 20 May 2009

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Leatherhead International Limited.
Other Authors: Emerton, Victoria.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : RSC Pub., c2009.
Series: Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ; no. 329.
Subjects:
ISBN: 9781849730730
9781621981688
9781905224852
Physical Description: 1 online zdroj (xviii, 92 p.) : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01936cam a2200409 a 4500
001 79444
003 CZ ZlUTB
005 20240911215148.0
006 m o d
007 cr |n
008 100617s2009 enka sb 101 0 eng
020 |a 9781849730730  |q (ebook) 
020 |a 9781621981688  |q (ebook) 
020 |z 9781905224852 
035 |a (OCoLC)642177552  |z (OCoLC)760169543 
040 |a UKRSC  |b eng  |c UKRSC  |d UKRSC  |d CUS  |d OCLCE  |d OCLCQ  |d YDXCP  |d N$T  |d KNOVL  |d E7B  |d KNOVL  |d OCLCF  |d OCLCO  |d KNOVL  |d DEBSZ  |d OCLCO 
245 0 0 |a Food chain allergen management  |h [elektronický zdroj] :  |b proceedings of a conference held at Leatherhead Food Research, 20 May 2009 /  |c edited by Victoria Emerton. 
246 1 4 |a Allergens :  |b food chain allergen management 
260 |a Cambridge :  |b RSC Pub.,  |c c2009. 
300 |a 1 online zdroj (xviii, 92 p.) :  |b ill. 
490 1 |a Special publication ;  |v no. 329 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food allergy  |v Congresses. 
650 0 |a Allergens  |v Congresses. 
650 0 |a Food contamination  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Emerton, Victoria. 
710 2 |a Leatherhead International Limited. 
776 0 8 |i Print version:  |t Food chain allergen management.  |d Cambridge : RSC Pub., 2009  |z 9781905224852  |w (DLC) 2010290943  |w (OCoLC)496231119 
830 0 |a Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ;  |v no. 329. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFCAM0002/food_chain_allergen_management  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79444  |d 79444 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ