Food packaging technology

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors ASTM Committee F-2 on Flexible Barrier Materials, ASTM International
Other Authors Henyon, Debra K., 1953-
Format Electronic eBook
LanguageEnglish
Published Philadelphia, PA : ASTM, c1991.
SeriesASTM special technical publication ; 1113.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9780803151710
9781628702361
9780803114173
Physical Description90 p. : ill. ; 23 cm.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 79416
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170713.0
006 m o d
007 cr |n
008 090814s1991 paua sb 100 0 eng d
020 |a 9780803151710 
020 |a 9781628702361  |q (ebook) 
020 |z 9780803114173 
035 |a (OCoLC)430491222  |z (OCoLC)873592038 
040 |a ASTMI  |b eng  |c ASTMI  |d CUS  |d OCLCF  |d KNOVL  |d OCLCO 
245 0 0 |a Food packaging technology  |h [elektronický zdroj] /  |c Debra K. Henyon, editor. 
260 |a Philadelphia, PA :  |b ASTM,  |c c1991. 
300 |a 90 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a STP ;  |v 1113 
500 |a "Papers presented at the symposium of the same name, held in San Diego, California, on 1 November, 1989 ... sponsored by ASTM Committee F-2 on Flexible Barrier Materials"--Foreword. 
500 |a "ASTM publication code number (PCN) 04-011130-11." 
504 |a Includes bibliographical references. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Packaging  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Henyon, Debra K.,  |d 1953- 
710 2 |a ASTM Committee F-2 on Flexible Barrier Materials. 
710 2 |a ASTM International. 
776 0 8 |i Print version:  |t Food packaging technology.  |d Philadelphia, PA : ASTM, c1991  |z 0803114176  |w (DLC) 90026867  |w (OCoLC)22957161 
830 0 |a ASTM special technical publication ;  |v 1113. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFPTSTP04/food_packaging_technology_stp1113 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79416  |d 79416 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ