Shellfish safety and quality

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Shumway, Sandra E., Rodrick, Gary Eugene, 1943-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Cambridge : CRC Press ; Woodhead Pub., c2009.
Series: Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition.
Subjects:
ISBN: 9781601197917
9781420077926
Physical Description: 1 online zdroj (xx, 591 p.) : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01980cam a2200421 a 4500
001 79411
003 CZ ZlUTB
005 20240911215126.0
006 m d
007 cr |n
008 090511s2009 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781601197917  |q (ebook) 
020 |a 9781420077926 
035 |a (OCoLC)320765045  |z (OCoLC)639955842  |z (OCoLC)656202318  |z (OCoLC)681741156 
040 |a KNOVL  |b eng  |c KNOVL  |d OCLCA  |d WAU  |d DEBSZ  |d OCLCQ  |d KNOVL  |d IDEBK  |d UWW  |d OCLCE  |d KNOVL  |d YDXCP 
245 0 0 |a Shellfish safety and quality  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Sandra E. Shumway and Gary E. Rodrick. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press ;  |a Cambridge :  |b Woodhead Pub.,  |c c2009. 
300 |a 1 online zdroj (xx, 591 p.) :  |b ill. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Shellfish as food  |x Safety measures. 
650 0 |a Shellfish as food  |x Quality. 
650 0 |a Shellfish as food  |x Contamination. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Shumway, Sandra E. 
700 1 |a Rodrick, Gary Eugene,  |d 1943- 
776 0 8 |i Print version:  |t Shellfish safety and quality.  |d Boca Raton : CRC Press ; Cambridge : Woodhead Pub., c2009  |z 9781420077926  |w (OCoLC)183259131 
830 0 |a Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpSSQ00002/shellfish_safety_and_quality  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79411  |d 79411 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ