The food system a guide

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tansey, Geoff.
Other Authors: Worsley, Tony.
Format: eBook
Language: English
Published: London : Earthscan, 1995.
Subjects:
ISBN: 9781853832772
9781601197078
Physical Description: 1 online zdroj (x, 249 p.) : ill., maps.

Cover

Table of contents

LEADER 01325cam a2200337 a 4500
001 79405
003 CZ ZlUTB
005 20240911215122.0
006 m d
007 cr |n
008 090318s1995 enkab s 001 0 eng d
020 |a 9781853832772 
020 |a 9781601197078  |q (ebook) 
035 |a (OCoLC)316285613  |z (OCoLC)679466599  |z (OCoLC)877868437 
040 |a HNK  |b eng  |c HNK  |d CEF  |d OCLCQ  |d COO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d ZCU  |d N$T  |d OCLCE  |d YDXCP  |d TYFRS 
100 1 |a Tansey, Geoff. 
245 1 4 |a The food system  |h [elektronický zdroj] :  |b a guide /  |c by Geoff Tansey and Tony Worsley. 
260 |a London :  |b Earthscan,  |c 1995. 
300 |a 1 online zdroj (x, 249 p.) :  |b ill., maps. 
500 |a Includes index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food supply. 
650 0 |a Nutrition. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Worsley, Tony. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFSAG0001/food_system__a_guide  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79405  |d 79405 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ