Akta budoucnosti : historie příštích 50 let - Watson, Richard, 1961- (BizBooks, 2012)
Autor nepředpovídá šarlatánsky budoucnost, hledí do ní vědeckýma očima. Vyvozuje, jak asi na tom bude v nejbližších padesáti letech zdravotnictví, doprava, obchod, společnost či cestování. Velice zajímavé čtení, i když někdy se té budoucnosti můžeme děsit. To už záleží na každém čtenáři.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: populárně-naučné publikace; popular works; 21. století; 21. století -- prognózy; civilizace -- prognózy; globální změny -- 21. století; technologický rozvoj -- 21. století; ekonomické prognózování -- 21. století; twenty-first century -- forecasting; civilization -- forecasting; global changes -- 21st century; technological development -- 21st century; economic forecasting -- 21st century