Fyzikální vyšetření pro sestry - Nejedlá, Marie, 1961- (Grada, 2015)
Učebnice pro studenty ošetřovatelství a pro sestry v praxi naučí základní techniky sběru anamnestických dat a fyzikálního vyšetření pacientů.
Keywords: fyzikální vyšetření; ošetřovatelská péče; physical examinations (medicine); nursing care; učebnice; textbooks