Fyzikální vyšetření pro sestry - Nejedlá, Marie, 1961- (Sestra (Grada), 2015)
Učebnice pro studenty ošetřovatelství a pro sestry v praxi naučí základní techniky sběru anamnestických dat a fyzikálního vyšetření pacientů.