Finanční analýza a plánování podniku : cvičebnice - Šmídová, Radana, 1977- (Oeconomica, 2014)
Cvičebnice obsahuje příklady zaměřené na finanční analýzu a plánování.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: finanční analýza -- úlohy; finanční plánování -- úlohy; financial analysis -- problems, exercises, etc; financial planning -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc