Gerontorevmatologie - Rovenský, Jozef, 1943- (Galén, 2014)
Publikace v celém rozsahu přehledně popisuje základní revmatická onemocnění s důrazem na patogenezi, diagnostiku a terapii.
Keywords: revmatologie; senioři; diagnostika (lékařství); terapie; rheumatology; older people; medical diagnostics; therapy; gerontorevmatologie; kolektivní monografie; collective monographs