Endokrinologie pro praxi - Hána, Václav, 1956- (Maxdorf, 2014)
Kniha je koncipována jako praktická příručka pro endokrinology a internisty, ale rovněž jako publikace vhodná pro přípravu k atestaci.
Keywords: endokrinologie; endocrinology; monografie; monographs