Základy pedagogiky - Dvořáček, Jiří, 1946- (Oeconomica, 2014)
Učebnice zaměřuje pozornost na motivaci studentů k hlubšímu zájmu o problematiku výchovy a vzdělávání v širších souvislostech.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Keywords: pedagogika; dějiny výchovy a vzdělávání; didaktika; výchova a vzdělávání -- sociální aspekty; educational science; history of education; teaching; education -- social aspects; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)