Internet and its influence on consumer buying behaviour in the Czech Republic - Pilík, Michal, 1978- (Linde Praha, 2013)
Studie sleduje vliv internetu na nákupní chování českých zákazníků.
Keywords: elektronický obchod -- Česko; internetový marketing -- Česko; spotřebitelské chování -- Česko; electronic commerce -- Czechia; Internet marketing -- Czechia; consumer behavior -- Czechia; monografie; monographs