Naléhavé stavy v psychiatrii - Papežová, Hana, 1953- (Maxdorf, 2014)
Publikace podává ucelené informace o naléhavé psychologické a psychiatrické péči od první intervence v krizi mimo zdravotnické zařízení až po intervence při akutních projevech závažných psychiatrických onemocnění na jednotkách intenzivní péče.
Obálkový podnázev: příručka pro ambulantní i nemocniční praxi
Keywords: psychiatrie; psychiatrická péče; akutní stavy; psychiatry; psychiatric care; acute states; kolektivní monografie; collective monographs