Naléhavé stavy v psychiatrii - Papežová, Hana, 1953- (Jessenius, 2014)
Publikace podává ucelené informace o naléhavé psychologické a psychiatrické péči od první intervence v krizi mimo zdravotnické zařízení až po intervence při akutních projevech závažných psychiatrických onemocnění na jednotkách intenzivní péče.