Zákoník práce : komentář - Bělina, Miroslav, 1950-; Drápal, Ljubomír, 1953- (C.H. Beck, 2015)
Komentář k jednotlivým ustanovením zákoníku práce na základě právního stavu k 30. 11. 2014.
Komentář vychází z právního stavu k 30.11.2014
Keywords: pracovní právo -- Česko; labor laws and legislation -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries