Neurologie pro studium i praxi - Seidl, Zdeněk, 1950- (Grada, 2015)
Učebnice pro začínající lékaře shrnuje obecnou i speciální neurologii.
Obsahuje rejstřík
Keywords: neurologie; neurology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)