Média pod lupou : (mediální výchova jako téma celoživotního vzdělávání) - Jirák, Jan, 1958-; Pavličíková, Helena, 1958- (Powerprint, 2013)
Důsledky existence masových a síťových médií pro každodenní život i pro dlouhodobý chod společnosti.
400 výt.
Keywords: masmédia; mediální výchova a vzdělávání; mediální komunikace; psychologie médií; vliv médií; mass media; media education; communication in mass media; media psychology; media influence; kolektivní monografie; collective monographs