Kniha zábavných experimentů (Svojtka & Co., 2015)
Experimenty z oblasti světla, zvuku a dalších jevů, které nás obklopují. Postup je vysvětlen v jednotlivých krocích, doplněných názornými fotografiemi. Na závěr je jev stručně osvětlen.