Perioperační péče - Schneiderová, Michaela (Grada, 2014)
Publikace určená perioperačním sestrám (instrumentářkám), obsahuje údaje potřebné k pochopení chirurgických postupů při operačním výkonu.
Keywords: perioperační péče; perioperative care; monografie; monographs