Jak přelstít ďábla : tajemství svobody a úspěchu - Hill, Napoleon, 1883-1970 (Pragma, 2011)
Autor vede fiktivní rozhovor s ďáblem a tím, že svému partnerovi v hovoru vkládá do úst kontroverzní či jasně negativistické názory o náboženství a církvích, pomáhá čtenáři uvědomit si postoje a názory k dané problematice. Autorovým záměrem je pomoci zformulovat čtenáři názor ke svobodě a tím i k úspěchu, jenž je pro Hilla základním smyslem života. Text pochází z 30. let 20. století, ale rodina ho ukrývala, neboť ho považovala za příliš rozporuplný.
Na obálce uvedeni též autoři úvodu a doslovu: Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith
Keywords: životní harmonie; úspěch; řešení problémů; sebepoznání; sebevýchova; sebeřízení; pozitivní myšlení; mimosmyslové vnímání; harmony of life; success; problem solving; self-consciousness; self-culture; self-realization; positive thinking; extrasensual perception; příručky; handbooks, manuals, etc