Dějiny tetování - Rychlík, Martin, 1977- (Mladá fronta, 2014)
Kniha podává ucelený pohled na dějiny tetování v jednotlivých částech světa.
Keywords: tetování -- země světa; tetování -- dějiny; tattooing -- countries of the world; tattooing -- history; monografie; obrazové publikace; monographs; pictorial works