Management transferu znalostí : od prvního nápadu ke komerčně úspěšné inovaci - Pitra, Zbyněk, 1943-; Mohelská, Hana (Professional Publishing, 2015)
Monografie vysvětluje základní principy managementu znalostí v organizaci, jeho procesy, principy inovační strategie nebo sociálně-psychologické aspekty managementu znalostí.
Keywords: znalostní management; management inovací; knowledge management; innovation management; kolektivní monografie; collective monographs