Příběh Země : první 4,5 miliardy let: od hvězdného prachu k živoucí planetě - Hazen, Robert M., 1948- (Academia, 2015)
První 4,5 miliardy let, od hvězdného prachu až po živou planetu. Jak koevoluce geosféry a biosféry utvářela naši planetu do dnešní podoby?
Obsahuje rejstřík
Keywords: Země; geologický vývoj Země; kosmologie; vznik života; geosféra; biosféra; mineralogie; Earth; geological history of the Earth; cosmology; life origin; geosphere; biosphere; mineralogy; monografie; monographs