Příběh Země : první 4,5 miliardy let: od hvězdného prachu k živoucí planetě - Hazen, Robert M., 1948- (Galileo, 2015)
První 4,5 miliardy let, od hvězdného prachu až po živou planetu. Jak koevoluce geosféry a biosféry utvářela naši planetu do dnešní podoby?