Úprava vody v energetice Pavel Hübner - Hübner, Pavel, 1948- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015)
Monografie se zabývá problematikou úpravy vody v energetických provozech, zejména u elektráren a tepláren.