Praktický právní průvodce pro neziskové organizace - Vít, Petr (Grada, 2015)
Právní aspekty fungování neziskových organizací v českém prostředí. Příručka pro pracovníky, fundraisery či marketéry neziskových organizací.
Keywords: občanské právo -- Česko; právnické osoby -- Česko; neziskové organizace -- Česko; fundraising -- Česko; civil law -- Czechia; juristic persons -- Czechia; nonprofit organizations -- Czechia; fund raising -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc