Paliativní medicína pro praxi - Sláma, Ondřej, 1969-; Kabelka, Ladislav, 1972-; Vorlíček, Jiří, 1944- (Galén, 2011)
Návody k řešení nejčastějších tělesných a psychických projevů pokročilých stadií onkologických i neonkologických nemocí, informace o komunikačních, etických, právních, sociálních aspektech paliativní péče.