Nejslavnější filmy, které nikdy neuvidíte - Braund, Simon (Volvox Globator, 2014)
Filmová encyklopedie, která mapuje projekty 50 mistrovských děl slavných režisérů, jejichž realizace narazila na překážky a způsobila, že se filmy nikdy nedobraly konečné podoby. Jedná se o poutavou alternativní historii stříbrného plátna.
Keywords: nerealizované projekty; populárně-naučné publikace; popular works; 20.-21. století; filmy -- 20.-21. století; kinematografie -- 20.-21. století; dějiny kinematografie; films -- 20th-21st centuries; cinematography -- 20th-21st centuries; history of cinematography