Vybrané spisy C.G. Junga - Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Portál, 2014)
Výbor přednášek švýcarského myslitele C. G. Junga, které jsou klíčové pro pochopení jeho analytické psychologie, v níž vytvořil komplexní obraz člověka a nastínil cestu k jeho uzdravení.
Přeloženo z němčiny
Keywords: Jung, Carl Gustav, -- 1875-1961; analytická psychologie; jungian psychology; přednášky; výbory; lectures; selected works