Vybrané spisy C.G. Junga - Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Klasici, 2014)
Výbor přednášek švýcarského myslitele C. G. Junga, které jsou klíčové pro pochopení jeho analytické psychologie, v níž vytvořil komplexní obraz člověka a nastínil cestu k jeho uzdravení.