Báječný svět elektronického podpisu - Peterka, Jiří, 1958- (CZ.NIC, 2011)
Problematika elektronického podpisu je v knize uchopena praktickým způsobem: věnuje se základním principům a běžné praxi používání elektronického podpisu. Čtenář nemusí být IT odborníkem nebo odborníkem na kryptologii.
Keywords: elektronický podpis; elektronická komunikace; informační bezpečnost; electronic signatures; electronic communication; information security; příručky; handbooks, manuals, etc