Robotická chirurgie v gynekologii - Pilka, Radovan, 1964- (Maxdorf, 2014)
Kniha našeho předního experta v oboru gynekologie-porodnictví je průvodcem současným stavem využití roboticky asistované laparoskopie v prostředí a podmínkách české gynekologické praxe.
Keywords: gynekologické operace; robotická chirurgie; laparoskopická chirurgie; anatomie člověka; břišní stěna; pánev (anatomie); gynecologic surgical procedures; robotic surgery; laparoscopic surgery; human anatomy; abdominal wall; pelvis; kolektivní monografie; collective monographs