Robotická chirurgie v gynekologii - Pilka, Radovan, 1964- (Jessenius, 2014)
Kniha našeho předního experta v oboru gynekologie-porodnictví je průvodcem současným stavem využití roboticky asistované laparoskopie v prostředí a podmínkách české gynekologické praxe.