Kardiotokografie : minimum pro praxi - Měchurová, Alena, 1951- (Maxdorf, 2014)
Příručka seznamuje s metodou vyšetření srdeční frekvence plodu v průběhu 3. trimestru a během porodu. Je doplněna kazuistikami.
Keywords: prenatální echokardiografie; srdeční rytmus; prenatální screening; fetal echocardiography; heart rate; prenatal screening; kardiotokografie; příručky; handbooks, manuals, etc