Kardiotokografie : minimum pro praxi - Měchurová, Alena, 1951- (Porodnictví krok za krokem, 2014)
Příručka seznamuje s metodou vyšetření srdeční frekvence plodu v průběhu 3. trimestru a během porodu. Je doplněna kazuistikami.