Lexikon všeobecného vzdělání - Edbauer, Matthias; Dick, Hartmut (Aktuell, 2001)
Soubor krátkých výkladových hesel (vyjádřených formou otázek a odpovědí) uspořádaných do osmi tématických oddílů.
Přeloženo z němčiny
Keywords: encyklopedie; encyclopedias