Thin-layer chromatography a modern practical approach

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Wall, Peter E.
Corporate Author Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Format eBook
LanguageEnglish
Published Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, c2005.
SeriesRSC chromatography monographs.
EngineeringPro collection.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9780854045358
9781615833702
Physical Description1 online zdroj.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 77423
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170636.0
006 m o d
007 cr |n
008 060823s2005 enka fsb 001 0 eng d
020 |z 9780854045358 
020 |a 9781615833702  |q (ebook) 
035 |a (OCoLC)300183474  |z (OCoLC)759182356 
040 |a RUQBL  |b fre  |c RUQBL  |d OCLCQ  |d LVB  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d OCLCO  |d ZCU 
100 1 |a Wall, Peter E. 
245 1 0 |a Thin-layer chromatography  |h [elektronický zdroj] :  |b a modern practical approach /  |c Peter E. Wall. 
260 |a Cambridge, UK :  |b Royal Society of Chemistry,  |c c2005. 
300 |a 1 online zdroj. 
490 1 |a RSC chromatography monographs 
500 |a Titre de l'écran titre (visionné le 14 décembre 2007).  |5 CaQQUQ 
504 |a Comprend des réf. bibliogr. et un index. 
505 8 |a Sorbents and TLC layers -- Sample pre-treatment -- Sample application -- Development techniques -- Detection and visualisation -- Quantification and video imaging -- TLC coupling techniques. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Chemistry & Chemical Engineering 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Thin layer chromatography. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
710 2 |a Royal Society of Chemistry (Great Britain) 
830 0 |a RSC chromatography monographs. 
830 0 |a EngineeringPro collection. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpTLCAMPA2/thinlayer_chromatography__a_modern_practical_approach 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 77423  |d 77423 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ