Emerging technologies for food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sun, Da-Wen (Editor)
Format: Book
Language: English
Published: Amsterdam : Academic Press, [2014]
Edition: Second edition
Subjects:
ISBN: 9780124114791
Physical Description: xvi, 635 stran : ilustrace ; 29 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01337nam a2200385 i 4500
001 77354
003 CZ ZlUTB
005 20190826010452.0
007 ta
008 150513t20142014ne a 001 0 eng d
020 |a 9780124114791  |q (vázáno) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Emerging technologies for food processing /  |c edited by Da-Wen Sun 
250 |a Second edition 
264 1 |a Amsterdam :  |b Academic Press,  |c [2014] 
264 4 |c ©2014 
300 |a xvi, 635 stran :  |b ilustrace ;  |c 29 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Předchozí vydání: 2005 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Sun, Da-Wen  |7 uzp2006324711  |4 edt  |4 aut 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201505  |b 19 
999 |c 77354  |d 77354 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664EMERGING  |7 0  |8 BOOK  |9 133447  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2015-05-13  |o 664/EMERGING  |p 420010159648  |r 2019-08-26  |v 3196.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |y 01