Pod značkou Baťa filmy zlínského ateliéru 1935-1948 = Under the brand Baťa : films of Zlín studio 1935-1948 (Filmexport Home Video : Národní fimový archiv, 2013)
"Filmy pro svou propagaci začala firma Baťa používat na konci dvacátých let, ale své filmové projekty si několik let nechala vyrábět na zakázku, většinou v pražských atelierech. Teprve v roce 1935 začala skupina mladých filmových tvůrců ve Zlíně natáčet nápadité reklamní a instrukční filmy, které por potřebu podniku vznikaly ve vlastních filmových atelierech firmy Baťa. V těchto snímcích se objevují hvězdy jako Vlasta Burian, Hana Vítová, Václav Trégl, Raoul Schránil, Theodor Pištěk a další; před kamerou Alexandra Hackenschmieda či Jana Lukase, v režii Elmara Klose nebo Otakara Vávry..."