Sexuologie pro urology a gynekology - Turčan, Pavel, 1968-; Pokorný, Pavel; Fait, Tomáš, 1971- (Maxdorf, 2012)
Kolektivní monografie shrnuje aktuální a přehledné informace z oblasti lidské sexuality.
Keywords: sexuologie; sexology; kolektivní monografie; collective monographs