Co často zajímá rodiče a učitele dětí s Aspergerovým syndromem : nebojujte s těmito dětmi, učte se s nimi "tančit" - Pešek, Roman (Pasparta, 2014)
Publikace je určena především rodičům, učitelům a jiným odborníkům, kteří pečují o děti a dospívající s Aspergerovým syndromem.
Keywords: Aspergerův syndrom; výchova dítěte; rodiče a děti; poruchy chování; Asperger's syndrome; child rearing; parents and children; behavioral disorders; příručky; handbooks, manuals, etc