Antifragilita : jak těžit z nahodilosti, neurčitosti a chaosu - Taleb, Nassim, 1960- (Paseka, 2014)
Americký filozof libanonského původu vysvětluje pojem antifragilita; schopnost nejen přestát problémy, ale také se díky nim stát silnějším. Kniha zároveň zdůrazňuje výhody antifragility.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: nejistota; komplexita; prognostika; sociální chování; uncertainty; complexity (philosophy); prognostics; social behavior; monografie; monographs